Podmínky užití a ochrany osobních údajů

AUTORSKÁ PRÁVA

Vlastníkem a provozovatelem internetových stránek www.nejlepsisvatebnifotky.cz je Petr Pechman, se sídlem Jirečkova 11, 17000 Praha 7 IČ 63093634, který je v souladu se zák. č. 121/2000 Sb., autorský zákon, oprávněn vykonávat majetková práva k těmto internetovým stránkám (dále jen "Provozovatel").

Provozovateli náleží všechna autorská práva k veškerému obsahu, který Provozovatel umísťuje na stránkách www.nejlepsisvatebnifotky.cz, včetně textu, designu stránek, technických náčrtů, grafiky, veškerých vyobrazení na těchto stránkách, jakož i k výběru a způsobu uspořádání souborů obsažených na těchto stránkách.

Práva a povinnosti Provozovatele a uživatelů při používání těchto stránek se řídí těmito Pravidly. Tato Pravidla se vztahují na všechny osoby, které navštíví tyto stránky (dále jen "Uživatelé"). Uživatel vyjádří souhlas s těmito Pravidly tím, že vstoupí na kteroukoliv z www stránek Provozovatele či jakýmkoliv způsobem užije jakoukoliv informaci umístěnou v rámci www stránek Provozovatele.

Zveřejnění jakýchkoliv údajů či informací na stránkách www.nejlepsisvatebnifotky.cz, s výjimkou tohoto dokumentu a Obchodních podmínek, nemá povahu žádného právního úkonu, nebude-li v jednotlivých případech výslovně stanoveno jinak.

 

OCHRANA OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Shromažďované informace a jejich využití

Přístup na stránky www.nejlepsisvatebnifotky.cz může být ze strany Provozovatele podmíněn poskytnutím některých osobních údajů (jméno, příjmení, emailová adresa a telefon) Uživatele ve smyslu zák. č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a případně i jiných zákonů, v platném znění, které jsou potřebné pro vytvoření nabídky služeb a následnou vzájemnou komunikaci. V takovém případě bude Provozovatel s těmito údaji nakládat v souladu s platnými právními předpisy, nejdéle jeden rok od uzavření smlouvy.

Na základě zákona o ochraně osobních údajů máte právo požadovat informace, jaké (vaše) osobní údaje Provozovatel zpracovává a vyžádat si přístup k těmto údajům a patřičné údaje nechat aktualizovat, opravit nebo smazat.

PŘEDÁVÁNÍ OSOBNÍCH ÚDAJŮ

Provozovatel spolupracuje se společnostmi, které mu poskytují různé služby. Tyto společnosti, pokud jsou k tomu oprávněné, mohou nakládat s osobními údaji Uživatele, přičemž s těmito informacemi pracují pouze při plnění svých povinností a nesmí je použít k jinému účelu. Provozovatel neprodává, nepřevádí a nesděluje osobní údaje třetím stranám.

Provozovatel si však vyhrazuje právo použít nebo předat jakýkoli údaj, který bude potřebný k naplnění právních předpisů, k ochraně integrity sítě, ke splnění požadavku Uživatele nebo při soudním vyšetřování a vyšetřování ve veřejném zájmu.

Pokud si Uživatel přeje opravit osobní data, které o něm Provozovatel má, může jej o tom požádat na emailové adrese contact@petrpechman.com nebo na poštovní adrese uvedené na stránce Kontakt.

ZABEZPEČENÍ OSOBNÍCH ŮDAJŮ

Provozovatel prohlašuje, že přijal veškerá technická a organizační opatření k zabezpečení osobních údajů, datových úložišť a úložišť osobních údajů v elektronické i listinné podobě. Prohlašuje, že k osobním údajům má přístup pouze osoba Petra Pechmana.

PROHLÁŠENÍ O PŘÍSTUPNOSTI

Provozovatel www stránek prohlašuje, že tyto stránky se snaží o maximální přístupnost obsahu i všech svých funkčností pro všechny uživatele internetu.

Obsahová stránka prezentace je vytvořena XHTML 1.0 Strict, vizuální stránka prezentace pak s využitím CSS2.

Použité Flash animace mají pouze ilustrační funkci, stránky a jejich obsah je přístupný i bez podpory Flash technologie. Případné informace předávané animovanou formou jsou rovněž dostupné v textové podobě prostřednictvím odkazu umístěného v blízkosti animace.

OSTATNÍ UJEDNÁNÍ

COOKIES

"Cookies" jsou informace, které jsou z internetové stránky převáděny na hard disk počítače Uživatele. Cookies umožňují internetové stránce zapamatovat si důležité informace, které Uživateli ulehčí další její používání.

Jako většina internetových stránek, i stránky Provozovatele používají cookies. Na základě anonymních datových objektů například Provozovatel sleduje celkový počet návštěvníků na těchto stránkách.

Pokud nechce Uživatel cookies používat nebo pokud chce, aby internetový prohlížeč použití cookies oznámil, musí tento ve svém internetovém prohlížeči vybrat příslušnou volbu. Zablokuje-li Uživatel všechna cookies, nebude moci využít některé funkce těchto stránek.

ZMĚNY V POLITICE OCHRANY OSOBNÍCH DAT

Provozovatel si vyhrazuje právo jakkoliv a kdykoliv měnit svoji politiku ochrany osobních dat, přičemž aktuální stav bude vždy umístněn na těchto stránkách.

 

CHOVÁNÍ UŽIVATELŮ

Při používání těchto stránek Uživatel nesmí zasahovat do bezpečnosti těchto stránek, nemůže tyto stránky využívat k přenášení škodlivých souborů a snažit se proniknout do veřejně nepřístupných míst těchto stránek. Uživatel je rovněž povinen ctít autorská práva Provozovatele k těmto stránkám.

ODPOVĚDNOST A PRÁVNÍ PŘÍSLUŠNOST

Případná rizika plynoucí Uživateli z používání těchto stránek, jsou zcela na Uživateli a Provozovatel za ně nenese jakoukoliv odpovědnost. Veškeré spory vzniklé v souvislosti s využíváním těchto stránek, budou projednávány místně příslušným soudem v České republice a v souladu se zákony České republiky.

Ustanovení těchto podmínek, které se z jakéhokoliv důvodu stanou nevymahatelné budou považována za oddělitelná od zbývajících ujednání a na jejich platnost a vymahatelnost nebudou mít vliv.

zavolej mi, napiš zprávu nebo email už teď !

©2020 by Petr Pechman © designed by Petr Pechman 2020 Všechna práva vyhrazena.